Cazare ieftina in Bucuresti

Indiferent de preferințele personale ale turiștilor sau plimbăreților de ocazie, aproape nimeni nu își dorește să plătească prea mult pentru cazare. Ieftină, curată, confortabilă și sigură – cam acestea ar fi atributele camerei perfecte pentru orice călător econom. Și dacă vorbim despre un călător care vrea să găsească rapid un loc unde să înnopteze în capitală, după multe ore de condus, cea mai bună variantă o reprezintă Bucharest West Motel, un spaţiu cu tradiţie în Bucureşti: funcţionăm cu succes încă de la începutul anilor 2000, timp în care am acumulat experienţă în oferirea unor servicii de calitate şi am lucrat permanent la îmbunătăţirea experienţei clienţilor noştri.

La Bucharest West Motel, le oferim oaspeților noștri șansa de a se bucura nu doar de o cazare ieftină, ci și de multe alte beneficii incluse în prețul neașteptat de mic: camere confortabile și moderne, o parcare spațioasă, restaurant, foișor, terasă și chiar un salon de evenimente, toate recent renovate. La noi nu există sezon sau extrazon, funcţionăm tot timpul anului, cu aceleaşi tarife mici. În acelaşi timp, investim constant în lucrări de renovare şi întreţinere, scopul nostru principal fiind o creştere evidentă a confortului pentru cei care aleg să ne treacă pragul.

28


camere

Bucharest – West Motel *** oferă cazare în 28 de camere . Camerele sunt de tip single, duble, triple şi apartament ce sunt destinate tuturor categoriilor de turişti.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, mini-bar, televizor (DIGI TV) şi telefon, acces la internet wireless , grup sanitar cu cabină de duş sau Jacuzzi.

Check-in incepand cu ora 12:00 Check-out pana la ora 11:00

de la 110RON/noapte

SGL (1 persoana)

de la 150RON/noapte

DBL - standard (2 persoane)

de la 180RON/noapte

DBL – deluxe (2 persoane)

de la 200RON/noapte

TRP (3 persoane)

Tarife

TIP CAMERA

 


SGL (1 persoană)


DBL - standard (2 persoane)


DBL - delux (2 persoane) 


  TRP (3 persoane)

CAZARE

 


110 


150


180


200

CAZARE CU

MIC DEJUN (B&B)


120 


170


200


225

CAZARE CU

DEMIPENSIUNE (B&DP)


135 


200


230


270

 

Verifica disponibilitate:

Cazarea la Bucharest West Motel

Cazare ieftină și servicii de calitate

În cele 28 de camere de tip single, duble, triple și apartament, clienții noștri vor uita că au ales o cazare ieftină și se vor bucura de toate dotările de care au nevoie: aer condiționat, mini-bar, televizor, acces la internet wireless, cabină de duș sau jacuzzi. Restaurantul, cu o capacitate de 36 de persoane, oferă un meniu internațional variat, pentru prepararea căruia folosim doar ingrediente proaspete – în bucătăria noastră nu există legume sau altfel de produse congelate sau semipreparate. Vă punem la dispoziţie şi un salon elegant de evenimente, amenajat clasic dar care include dotări pentru nevoile particulare ale fiecărui client în parte: instalaţii de lumini (candelabre, spoturi, proiectoare, globuri de oglinzi), aer condiţionat şi instalaţii de aerisire. Designul locului este realizat cu gust, pentru a asigura un cadru special pentru multiple ocazii: pereţi decoraţi cu tabet şi oglinzi, pardoseală şi ring de dans relizate din plăci de marmură albă, podium pentru masa mirilor, podium pentru muzică şi un bar modern, unde pot fi preparate băuturi delicioase.

Pe lângă garanția calității și a gustului, este de datoria noastră să îi asigurăm pe oaspeți de curățenia absolută din bucătărie și din toate încăperile motelului nostru. Pentru asta, lunar se efectuează teste de sanitație într-un laborator special (pentru băi, lenjerie și prosoape), analiza potabilității apei și analize microbiologice pentru preparatele din carne. Lipsa reclamațiilor și numărul mare de clienți care revin sunt dovada că oferta noastră nu bifează doar exigențele pentru o cazare ieftină. Flexibilitatea este o altă componentă importantă a relaţiei cu clienţii noştri. Din acest motiv, suntem pregătiţi mereu cu oferte speciale de preţ pentru angajaţii companiilor cu un profil de activitate care presupune o cazare prelungită. Am dezvoltat deja o colaborare de lungă durată cu numeroase companii de acest tip, care preferă serviciile noastre pentru componenta personalizată a tarifelor, dar şi pentru gama largă de beneficii oferite. Avem clienţi anuali, care revin an de an pentru diverse târguri şi expoziţii, numeroşi clienţi externi, veniţi din Bulgaria, Cehia, Polonia, dar şi alte ţări; clienţi săptămânali, cum ar fi agenţii de vânzări care ne vizitează de două ori pe săptămână şi alte categorii de clienţi care aleg să facă un popas prelungit în camerele noastre şi să se bucure de condiţiile excelente şi de ospitalitatea personalului nostru.

Tu cunosti cum au aparut motelurile?

Cazare ieftină la motel: mic istoric

Istoria motelurilor este strâns legată de cultura americană a mașinilor, care a început odată cu primul automobil accesibil, undeva la începutul secolului trecut. Până la momentul respectiv, destinațiile călătorilor erau dictate de rutele trenurilor care străbăteau teritorul vast al Statelor Unite, iar orice formă de cazare ieftină era găsită în apropierea gărilor. Însă odată cu libertatea de a se abate de la ruta prestabilită de șinele de cale ferată, s-a născut și spiritul de aventură al americanilor de rând, care până atunci nu își permiseseră un asemenea “lux”. Având de cele mai multe ori un buget fix, dar fiind extrem de dornici să exploreze zone noi, automobiliștii s-au pus pe colindat America, de data asta pe drumuri bătute până atunci doar de călăreți sau de trăsuri.

Necesitatea unor locuri de popas, de cazare ieftină pentru această nouă specie de călători a dus la apariția unor tabere auto, pe spațiile publice sau ale proprietarilor de teren. Inițial, taberele reprezentau puțin mai mult decât un loc de parcare, însă cu timpul, acestea au început să ia forma unor adăposturi acoperite, cu tot felul de facilități de acomodare suplimentare. Marile rute, printre care și faimoasa Route 66, de la Chicago la Santa Monica, au început să fie presărate după Primul Război Mondial cu numeroase tabere de cabane pentru automobiliști. Motelurile s-au transformat în timp de la afaceri de tip “mom and pop”, în lanțuri și francize, nivelul de confort crescând frumos alături de cultura de consum americană. De peste ocean, motelurile au ajuns și pe teritoriul țării noastre, unde le găsim și azi și le privim de multe ori ca pe niște entități misterioase, cu ochii unor cinefili pasionati de thrillerele americane, care caută aventura la marginea drumului.

De ce sa alegi un motel

Cazare ieftină – motel vs. hotel

Deși nu se bucură de toată publicitatea marilor lanțuri hoteliere, motelurile nu sunt în niciun caz o variantă de cazare ieftină pe care ar trebui să o ocolești. Dincolo de marele avantaj adus de prețuri (incomparabil mai mici față de cel practicate în hoteluri), motelurile vin și cu alte plusuri deloc de neglijat. Mai mici, cu mai puține camere și automat mai puțini oaspeți, îți oferă un plus de liniște și servicii personalizate, pe care cu greu le mai găsești în altă parte.

Un motel este în general un loc mult mai accesibil, mai ușor de străbătut în comparație cu un hotel, astfel că nu trebuie să traversezi culoare interminabile, să te rătăcești, până ajungi în camera ta. Și chiar dacă acolo nu găsești micile mostre de șampon scump și alte cadouri incluse în prețul piperat al hotelurilor, camera de motel te poate surprinde cu dotări pe care nu orice cazare ieftină le deține: aer condiționat, mini-bar, televizor, wifi și altele.