Oferte speciale

 

OFERTA CAZARE LUNA NOIEMBRIE


Cazează-ți echipa la BUCHAREST WEST MOTEL  în cele mai moderne condiții, pentru eficiență crescută și confort.

Bucharest –West Motel *** oferă cazare în 28 decamere. Camerele sunt de tip single, duble, triple şi apartament. Oferim confort sporit angajaţilor din companiile de construcţii civile sau industriale şi companiilor cu un profil de activitate care presupune o cazare prelungită.

 

Bucharest West este situat pe Soseaua De Centura, nr.2, Ilfov, Domneşti. În apropierea sa se află cele mai mari parcuri logistice precum: West Park, A1 Busniess Park, Europolis Logistics Park sau CET Vest.

 Suntem parteneri profesionişti de cursă lungă şi investim în mod constant în dotări şi servicii pentru sporirea confortului.Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, mini-bar, televizor (DIGI TV) , telefon, acces la internet wireless ,grup sanitar cu cabină de duş.

Avem opţiuni eficiente pentru companii în ceea ce priveşte managementul  costurilor de proiect, facilitând coordonarea şi comunicarea, controlul, organizarea şi alocarea productivă a timpului.

 

OFERTELE BUCHAREST WEST MOTEL


 

Tarif de persoană, Cazare în camere duble twin/ triple:

  • 65 lei/pers – doar cazare;

  • 75lei/ pers - cazare şi micul dejun;

  • 80 lei/pers - cazare şi cină;

  • 90 lei/pers - cazare, micul dejun şi cina;

 

* Preţurile se aplică pentru minim 3 nopţi de cazare.* Tariful include TVA .

** Pentru perioade mai mari de 3 luni, tarifele sunt negociabile.

Pentru informaţii suplimentare şi rezervări, vă rugăm sa ne contactaţi la numerele de telefon:   021.350.56.21;   0743.485.055  fax: 021.350.56.20., sau e-mail: rezervari@bucharestwestmotel.ro